Pregledava ovu temu:
1 Anonimnih korisnika
Re: pozz iz bosne |
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
dobrodoso Dino, nadam se da ce ti se svidjeti ovdje.
nerece iz kojeg si grada ?
Pisano: 19.11.2009
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
welcome Dino...pozz.ba i tebi
|
|||
Rajvosa moj aqvarij WC je naj stra
|
||||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Citiraj:
Pozdrav i dobro dosao na forum! Ti si vec 3. student elektrotehnike na forumu, nedavno se javio jedan kolega iz RS :) Od opreme za pravilno drzanje kornjace ti je potrebna jos lampa za grijanje kopna i UVA-UVB rasvjeta za gmazove. Vazno je da je temperatura kopna i zraka kojeg kornjaca udise između 30-35 stupnjeva, inace moze doci do respiratorne infekcije. Ako iznad kopna nemas lampu odmah je stavi, za pocetak moze posluziti i obicna stolna lampa koja dovoljno grije. Da bi ti vise mogli pomoci oko filtera moras nam reci kakav tip imas. Preporucam ti da procitas sljedece clanke: Smjestaj za vodene kornjace Prehrana vodenih kornjaca (popis) Koliko je kornjaca velika (duzina oklopa)?
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Početni član
|
hvala svima na dobrodoslici :))
iz Bihać-a sam tako da sam veoma blizu HR tacno neki 8 km mi je do granice... gdje doce RS? :S imam lampu i vazda se sunca jebla sebe :) zensko je i zove se arabela :D hehe nepitaj te zbog imena nista :) sto se tice oklopa pa oko 8 cm je... filter je Atman At-F101.... a temperatura vode tj grijac sam postavio na 25 stepeni jel to uredu?
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Pozdrav jos jednom Dino.
Imam dvije molbe, prva je: Citiraj: jebla sebe :) U buduce izostavi ovake izraze. Znam da nije lose misljeno ali ovdje dolaze em djeca, em pokusajem forum drzati na jednoj razini bez vulgarnih izraza. Nemam nista protiv ovakvih izraza u drustvu, ali nisam za to da se javno postavljaju. Druga je: Za daljnja pitanja, otvori molim te novu temu u odgovarajucem forumu. Nadam se razumjevanju.
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Početni član
|
ok... nije mi bila namjera... licno sam administrator neki foruma kao npr www.skuteri.com.ba jako dobro znam pravila foruma :)) sve u svemu jako koristan forum i svidja mi se :)
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Hvala na razumjevanju
|