NASLOVNA O KORNJAČAMA O NAMA FORUM GALERIJA KONTAKT

Registrirajte se na Kornjace.com!    Login  
Main Menu
Who is Online
25 korisnika su online (12 korisnika pregledavaju Forum)

Članovi: 0
Gosti: 25

više...
O kornjacama

Aktualno u forumu

Pregledava ovu temu:   1 Anonimnih korisnika

Nakon dugo vremena..
Vrlo aktivan član
Vrlo aktivan član

See User information
Bok.,

Evo da vam se javim nakon dugo vremena.
Oko kornjaca sam jos aktivan, ovo ljeto sam se ubacio u jedan projekt jer sam dosao do nekakvih novaca.
Za 3 vodene kornjace sto imam sam izgradio betonski bazen cca 700-900 litara (razbio sam stari jer je bio 400 litara i nije bio efikasan) sa pregradnim filterom, a za cancare sam izgradio vanjski smjestaj dosta velik za njih. One izvrsno napreduju ovu godinu pogovtovo odkad su stalno vani.

Planiram prosiriti broj kornjaca, iskljucivo nove vrste kopnenih, sa papirima (posto sam ovo leglo dobio od covjeka koji 20 godina drzi kornjace u zatocenistvu, bez papira), ali tek kad budem imao uvijeta za to (materialnog da im mogu pruziti odgovarajuci smjestaj, i vise slobodnog vremena, jer sad krecem na fakultet).

Od nedavno imam i mošusnu kornjaču.. Slike cu staviti uskoro kada budem imao vremena.

L.P

Pisano: 06.09.2012
Twitter Facebook Google Plus Linkedin Del.icio.us Digg Reddit Mr. Wong Vrh

Re: Nakon dugo vremena..
Vrlo aktivan član
Vrlo aktivan član

See User information
Gde si nabavio mošusnu?

Svaka čast za smeštaj! Jedva čekam da postaviš slike.

Pisano: 07.09.2012

Editirano od Toni90ns on 07.09.2012 13:44:15

Vrlo aktivan član
Vrlo aktivan član

See User information
Mošusnu sam nabavio u pet shopu u Osijeku, cijena 155 kn.

Ja sam uzeo zadnju koja je bila al rekli su da će još dobivati. Planiram još jednu uzeti, vidim da si iz Novog Sad-a, ak ćeš ić za Osijek po nju pričekaj još koji tjedan da ne ideš badave.

Vrlo aktivan član
Vrlo aktivan član

See User information
Hehe pomešao sam te sa nekim drugim članom koji je iz okoline Novog Sada :)

Vrlo aktivan član
Vrlo aktivan član

See User information
Citiraj:

Pisano od: darx
Bok.,

Evo da vam se javim nakon dugo vremena.
Oko kornjaca sam jos aktivan, ovo ljeto sam se ubacio u jedan projekt jer sam dosao do nekakvih novaca.
Za 3 vodene kornjace sto imam sam izgradio betonski bazen cca 700-900 litara (razbio sam stari jer je bio 400 litara i nije bio efikasan) sa pregradnim filterom, a za cancare sam izgradio vanjski smjestaj dosta velik za njih. One izvrsno napreduju ovu godinu pogovtovo odkad su stalno vani.

Planiram prosiriti broj kornjaca, iskljucivo nove vrste kopnenih, sa papirima (posto sam ovo leglo dobio od covjeka koji 20 godina drzi kornjace u zatocenistvu, bez papira), ali tek kad budem imao uvijeta za to (materialnog da im mogu pruziti odgovarajuci smjestaj, i vise slobodnog vremena, jer sad krecem na fakultet).

Od nedavno imam i mošusnu kornjaču.. Slike cu staviti uskoro kada budem imao vremena.

L.P

Drago mi je da nisi odustao od kornjaca i da se trudis poboljsati uvjete zivotinjama koje imas.
Sto se tice novih zivotinja za par godina kada uđemo u Schengenski prostor ce se dosta lagano moci doci do brojnih vrsta kornjaca.
S obzirom da studiras da li si ostao doma ili se preselio u veci grad?

Pisano: 08.09.2012

Vrlo aktivan član
Vrlo aktivan član

See User information
Samo za "preinaku" kaveza sam dao u grubo 1700 kn, a prije nekoliko godina me došao cca 1000.

Sad sam im osigurao sve potrebne uvjete. Čančare imaju dosta prostora, kamenjar mali u kavezu, špilju i hranilnik i sve je od Dalmatinskog kamera. Čaš sam i aromatično dalmatinsko bilje zasadio u kavez, a iduce godine mozda i maslinu, ma uglavnom sve ću poslikati da sad tu neopisujem..
Zasadio sam i travu i sve prekrio zemljom za cvijeće.. ma uglavnom poslikati ću, kad uhvatim vremena..

Kornjače ću nove nabavljati tek kad osiguram izvrsne uvijete postojećima i to mi je od sad pravilo. Gomilanje nema potrebe.

Pisano: 08.09.2012

You can view topic.
You ne možeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne možeš edit your posts.
You ne možeš delete your posts.
You ne možeš add new polls.
You ne možeš vote in polls.
You ne možeš attach files to posts.
You ne možeš post without approval.
You ne možeš use topic type.
You ne možeš use HTML syntax.
You cannot use signature.
You cannot create pdf.
You cannot get print page.

[Detaljna pretraga]

NASLOVNA O KORNJAČAMA O NAMA FORUM DOWNLOAD KONTAKT

Copyright 2015 by www.Kornjace.com  |  Powered by Viva Chelonia © 2015 Viva Chelonia  |  Design by 7dana Impressum