Pregledava ovu temu:
1 Anonimnih korisnika
Re: veterinarski fax |
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Ja ti tu pojma nemam. Mozda netko od clanova iz HR moze pomoci. A moze i na akvarij.netu pokusati pitati, sigruan sam da tamo netko zna o tome vise.
Pozdrav, M.
Pisano: 05.09.2008
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
Koliko ja znam (bratić mi je završio tj fax) izuzetno je zahtjevan + nakon toga imaš praksu mislim 2 godine da bi mogla uopće polagati strčni ispit...
Kako mi i kolegica studira veterinu u ZG, a usput trenira badminton, tj. sada je trener, praktično je pred kraj faxa zapustila fax i sada je u problemima. Najteži ispit je sudska medicina, ako se ne varam, ali ako te nešto baš izuzetno zanima, prošvrljaj netom, ili se tu obrati a ja ću ispitati kolegicu! heheheh A što se latinskg tiče, pa to se podrazumijeva da moraš na većini ispita baratati s pojmovima isto kao i na hrvatskom jeziku. Ali ako si ljubitelj žiotinja i zbilja se želiš tome posvetiti - samo naprijed! I još nešto, da ne bude zabune. Većina veterinara radi po raznim firmama tipa klaonice, mljekare isl, a samo mali broj radi u nekim ordinacijama...tako da i to znaš....
Pisano: 05.09.2008
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
puno hvala winx pogledat cu malo po netu pa cu pitati ako me kaj bude zanimalo
Pisano: 09.09.2008
|
|||
[url=http://www.kornjace.com/modules/cjaycontent/index.php?id=30]Smje
|
||||
|
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
Evo sad čitam da sam napisao glupost...hehhehe...
Radi se o ispitu sudska veterina, a ne medicina, naravno! Ako što treba javise tu, pa ćemo vidjeti kako možemo pomoći! Pozz
Pisano: 10.09.2008
|
|||
|
You can view topic.
You ne moeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne moeš edit your posts.
You ne moeš delete your posts.
You ne moeš add new polls.
You ne moeš vote in polls.
You ne moeš attach files to posts.