Pregledava ovu temu:
1 Anonimnih korisnika
Re: izlijeganje malih čančara |
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Sada bi im trebalo biti vrijeme da se izlegu...vjerojatno ce izaci za koji dan. Tipican period inkubacije iznosi 60-90 dana.
Sto je temperatura inkubacije visa to bi period inkubacije trebao krace trajati.
Pisano: 05.09.2012
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Regularni član
|
evo danas sam našao 5 malih čančarica...iznenadilo me što nigdje nisam našao rupu iz koje su izašle niti ljuske od jaja...
s obzirom da su se prošle godine moje čančare izlegle na nekoliko mjesta pretpostavljam da su ove male izašle iz legla za koje nisam znao... trenutno iman 2 legla s jajima koja su obilježena i iz njih još nije izašla niti jedna... uglavnom slikao sam ovih 5 malih i na jednoj slici sam stavio 2 čančare koje su se prošle godine izlegle da možete vidjeti razliku... pozz
Pisano: 08.09.2012
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Citiraj:
Drago mi je da su pocele izlaziti! Moguce je da je gnijezdo tih kornjaca bilo dobro sakriveno pod nekim liscem ili grmljem. Jer kornjace se izlegu u samom gnijezdu i potom se iskopavaju iz njega, nije cudno da ne vidis ljuske jaja koje su ostale zakopane u gnijezdu... Sto konkretno mislis pod tih dva legla s jajima koja su obiljezena? Vidio si da zenka tamo zakopava ili si se na neki nacim i ti umijesao u proces?
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Regularni član
|
Citiraj:
vidio sam di ih ženka zakopava pa sam ih obilježio da znam gdje su jaja da netko od mojih ukućana slučajno ne hoda po njima ili da ne kopa na tome mjestu...
|
|||
|
You can view topic.
You ne moeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne moeš edit your posts.
You ne moeš delete your posts.
You ne moeš add new polls.
You ne moeš vote in polls.
You ne moeš attach files to posts.