Pregledava ovu temu:
1 Anonimnih korisnika
Re: čančara |
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Pozdrav i dobro dosao!
Za pocetak nam reci gdje si nabavio tu cancaru? Kakvu hranu si kupio?
Pisano: 26.04.2009
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Početni član
|
uzeo sam je od nekog momka prodavao je... a hranu sam uzeo u prodavnici na kutiji pise hrana za kornjace
Pisano: 26.04.2009
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
Pa trebao bi je zapravo vratiti u prirodu blizu njenom pravom staništu!
Pisano: 27.04.2009
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Pitanje je da li je ta kornjaca iz uzgoja ili iz prirode, predpostavljam da je iz prirode. U tom slucaju bi je svakako trebali vratiti u prirodu (ako naravno zivis na podrucju njenog prirodnog stanista).
Niti jedna kupovna hrana nije potpuna hrana za kornjace. Ako si kupio hranu za vodene kornjace to joj ne smijes davati. Ta hrana sadrzi proteine animalnog podrijetla, a cancare su herbivori. One se hrane mediteranskim travama i biljem, u njihovoj prehrani prakticki i nema mesa.
Pisano: 29.04.2009
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Početni član
|
zdravo kreso,sakam da otvoram farma za zeliki(kornjace)inace sum od makedonia.zboram za domasna zelka (cancara).mozes li da mi preporacas nekoja literatura(po moznost na hrvatski ili angliski)odnapred blagdaram.pozdrav
Pisano: 31.07.2011
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Pozdrav i dobrodosao na forum!
Testudo hermanni ima u vecini zemalja određen status zatite, ne mozes jednostavno uzeti zivotinje iz prirode i onda ih razmnozavati i prodavati. Da bi uzgoj bio legalan i sami roditelji moraju biti iz uzgoja, te moras od nadleznih tijela u svojoj drzavi dobiti dozvolu za to. Od besplatne literature ti je najbolji izbor stranica: www.tortoisetrust.org
Pisano: 02.08.2011
|
|||
|
You can view topic.
You ne moeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne moeš edit your posts.
You ne moeš delete your posts.
You ne moeš add new polls.
You ne moeš vote in polls.
You ne moeš attach files to posts.