NASLOVNA O KORNJAČAMA O NAMA FORUM GALERIJA KONTAKT
  
   Registrirajte se na Kornjace.com!    Login  
Login
Korisničko ime:

Lozinka:

Zapamti meIzgubili ste lozinku?

Registrirajte se ovdje!

 

Main Menu
Who is Online
11 korisnika su online (2 korisnika pregledavaju User Profile)

Članovi: 0
Gosti: 11

više...
O kornjacamaKoraci registracije: Osnovno » Napredno

Osnovno

Korisničko ime *
Email *
Lozinka *
Potvrdite lozinku *
Izjava o odgovornosti *
Webstranica kornjace.com osnovana je 2006. godine sa ciljem edukacije ljudi o brizi, pravilnom držanju, te razmnožavanju vodenih i kopnenih kornjaca. Informacije, tekstovi i savjeti baziraju se na dugogodišnjem osobnom iskustvu u držanju i uzgajanju raznih vrsta, te na iskustvu i znanju kolega hobista iz svijeta. Jedna od glavnih zadaca ovih stranica je poduciti vlasnike kornjaca da kornjace nisu igracke koje se kupuju maloj djeci, te da one kao i ostali gmazovi zahtijevaju odredene uvjete držanja i svoj mir. Kornjace nisu kucni ljubimci za interakciju, nego više za promatranje.

Informacije i savjete koji su pruženi na ovoj stranici koristite na vlastitu odgovornost! Dobivene savjete u vezi bolesti Vaših kornjaca uzimajte sa velikom rezervom jer se naše prepoznavanje problema temelji samo na informacijama koje nam pružite. U slucaju bolesti preporucujemo posjet kvalificiranom veterinaru za gmazove koji ce postaviti strucnu dijagnozu i pružiti životinji odgovarajuci tretman.

Ova stranica je u privatnom vlasništvu i u potpunosti je neovisna. Održavana je na naš trošak, dobru volju i slobodno vrijeme. Naš tim je relativno malen stoga Vas molimo za strpljenje ukoliko cekate na odgovor Vašeg pitanja na forumu.

Spominjanje imena pet shopova, veterinarskih stanica i ostalih poduzeca vezanih za hobi je dozvoljeno samo u svrhu razmjene iskustava, kritika i pohvala. Besplatne reklame se postavljaju samo onim stranicama i tvrtkama koje imaju pozitivan efekt na hobi i zagovaraju pravilno držanje kornjaca, tu privilegiju treba zaslužiti.

 
Potvrdna šifra *
6 - 0 = ?  
Unesite rezultat izraza
Najveći dozvoljeni broj pokušaja: 10
*
*
* = PotrebnoNASLOVNA O KORNJAČAMA O NAMA FORUM DOWNLOAD KONTAKT

Copyright 2015 by www.Kornjace.com  |  Powered by Viva Chelonia © 2015 Viva Chelonia  |  Design by 7dana Impressum