NASLOVNA O KORNJAČAMA O NAMA FORUM GALERIJA KONTAKT
  
   Registrirajte se na Kornjace.com!    Login  
Main Menu
Who is Online
6 korisnika su online (1 korisnika pregledavaju članci)

Članovi: 0
Gosti: 6

više...
O kornjacama


Lovac na Krokodile

Poslano od Marijan Uključeno 05.09.2006 18:37:30 (2512 glasi)
Smanjena slika
Nesreća 'lovca na krokodile' snimljena do posljednjeg trenutka
Nesretni slučaj u kojem je otrovna raža usmrtila "lovca na krokodole" Stevea Irwina dok je ronio sjeveroistočnom obalom Australije, pripremajući novi dokumentarac o podmorju oko Port Douglasa, snimljen je do posljednjeg trenutka kamerom.
Na snimci se vidi kako se Irwin prvo nadvio nad ražu, a nakon što ga je otrovna riba probola, uspio je iz svog tijela iščupati ražin rep. No, već sljedeće minute je preminuo.


"Snimka je zastrašujuća. Nakon što je Steve izvadio rep, snimatelj je ugasio kameru kako bi mu možda pomogao", izjavio je Irwinov menadžer John Stainton.

"Otrovna raža na repu ima dvije bodlje oštre poput bajunete i pokrivene otrovom, a to je vjerojatno izazvalo zastoj srca", objasnio je nakon nesreće lokalni ronilački spasilac, dok Irwinov menadžer John Stainton tvrdi da su ražina "koplja" istraživača probola ravno u srce.

Oglasio se i australski premijer Johna Howard koji je rekao da Irwin može biti pokopan s državnim počastima, ako njegova obitelj tako zaželi jer je junak nacije.

Brojni ljubitelji atraktivnih dokumentaraca širom svijeta, građani Australije i članovi obitelji još uvijek odaju počast Steveu.

(mr, ak)
Printer friendly page Send this story to a friend Create a PDF from the article
Za sadržaj svakog komentara je odgovoran autor tog komentara.
Autor ThreadNASLOVNA O KORNJAČAMA O NAMA FORUM DOWNLOAD KONTAKT

Copyright 2015 by www.Kornjace.com  |  Powered by Viva Chelonia © 2015 Viva Chelonia  |  Design by 7dana Impressum