Pregledava ovu temu:
1 Anonimnih korisnika
Re: Vanjski filter |
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Super, postavi slike ako mozes kada se sve ustabili!
Pisano: 09.05.2014
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
gdje mogu procitati kako se postavljaju slike ne vidim ovdje nigdje opciju?
Pisano: 12.05.2014
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Ovdje ti je ukratko objasnjeno: LINK
Ako ne uspijes salji na kori688@yahoo.com pa cu ih ja postaviti.
Pisano: 14.05.2014
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
ok probati cu sama ako ne saljem tebi :) samo moram prvo uslikati hehe
Pisano: 14.05.2014
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Film na povrsini vode nije nista neobicno u novo formiranim akvarijima, pogotovo kada je unutra velik zagađivac poput kornjace. To moze biti svasta, masnoca od mesa, sloj bakterija, cestice koje se izdizu iz podloge itd.
Za pocetak probaj usmjeriti izlaz iz vanjskog filtera tako da ti mreska povrsinu vode, pa ce ti mozda ta masnoca biti potopljena i usisana u filter. Ako ni to ne pomogne onda je najbolje nabaviti povrsinski obirac (surface skimmer). To je uređaj koji usisava vodu sa povrsine i na taj nacin ju cisti. Postoje skimmeri koji se namontiraju na usisnu cijev vanjskog filtera, npr. Fluval surface skimmer, Eheim surface extractor. Imas i "samostojecih" skimmera kao novi Eheim Skim350.
Pisano: 21.05.2014
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
Hvala!
Pisano: 22.05.2014
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
evo mene napokon sa slikicama..upoznajte Konrada i njegov mali raj
pokusavala sam mu vise puta saditi biljke unutra ali napravi mi nered i pojavljivale su mi se one larve pa sam odustala od toga tako da sad malo prazno izgleda..imate kakav prijdlog sto mogu staviti da malo "zivne" akvarij? za plasticno bilje sam citala da nije dobro jer bi mogao to gristi pa se ugusiti... Dodaj datoteku: 005.JPG (178.24 KB) 003.JPG (115.95 KB) 004.JPG (125.75 KB) 006.JPG (132.05 KB) 007.JPG (119.43 KB)
Pisano: 13.06.2014
|
|||
|
Odg.: Vanjski filter |
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
nije hitno ali samo da podsjetim da cekam odgovor ako mi mozete reci sto smijem staviti u akvarij a da ne steti kornjaci a opet da ne izgleda tako prazno i da mu mozda jos mjesta za skrivanje posto citam da to kornjace volje iako je Konrad super aktivan i uvijek je na prednjem staklu kad smo kod kuce i prati prst kad mu stavim na staklo pa ja to tumacim kao da se igra samnom
Pisano: 23.06.2014
|
|||
|
Odg.: Vanjski filter |
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Bok.
Nemoj ništa stavljat u akvarij. Ovako je ok. Sto ima više mjesta za plivanje to bolje. Ako baš želiš nešto u akvarij stavljat, stavi mu vodeno bilje koje smije jesti. Ja svojima stavljam vodeni zumbul i vodenu kugu. Uzgojim u posebnim kantama pa im onda dajem.Kornjacama nije važna dekoracija. Važno je da ima mjesto za sunčanje, ako je ženka mjesto za polaganje jaja, i prostranstvo u kojem će moć nesmetano plivat , eventualno sakriti se. A prst na staklu ti kornjača doživljava kao potencijalan plijen, ne baš kao igru.
Pisano: 23.06.2014
|
|||
|
You can view topic.
You ne moeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne moeš edit your posts.
You ne moeš delete your posts.
You ne moeš add new polls.
You ne moeš vote in polls.
You ne moeš attach files to posts.