NASLOVNA O KORNJAČAMA O NAMA FORUM GALERIJA KONTAKT
  
   Registrirajte se na Kornjace.com!    Login  
Main Menu
Who is Online
5 korisnika su online (5 korisnika pregledavaju Forum)

Članovi: 0
Gosti: 5

više...
O kornjacama


Aktualno u forumu

Forum Index


Naslovna foruma » All Posts (Mate1)

DnoDnoRe: MOLIM POMOC!!!
#1
Početni član
Početni član


hvala na odgovorima.
nisam to zna za salatu, jer one kad im dam lozu i salatu navale samo na salatu. vole jos i lubenicu i smokve sta sa stabla padnu. a nekako ne vole baš to malo suho lišće. imaju one dosta toga po vrtu za jesti, dobro im je staniste, mozda 35-40 kvadrata. ne orem vrt baš zbog njih, da ih nebi ozljedia. zapravo, cijeli je vrt samo za njih. a male drzim u malom ograđenom vrtu od 3 m2. da, spavaju zimski san u vrtu. al hranim te male, imaju male tanjuriće, cak ih stavim da jedu i piju u poklopac od jupola napunjen vodom, tako da im je razina vode perfektna i radim to nekoliko puta dnevno, i bas se dosta brinem, pogotovo za njih jer su malene, al ne znam zasto mi tako puno krepavaju? i imaju rupu u zidu gdje se sklone... dok te velike normalno sve zive i ne krepavaju.

Pisano: 13.03.2011
Vrh


pozdrav svim ljubiteljima ovih malih komičnih bića
#2
Početni član
Početni član


pozdrav svima! Zovem se Mate, iz Šibenika sam, trenutno živim u zagrebu i ponosni sam vlasnik 17-18 malih i 6-7 velikih žaba (čančara)! imam ih cili život (22 godine), i muku mučim s njima jer su čudne ne slušaju, uživaju u sexu a baš zbog toga svega mi i jesu drage!

Pisano: 11.03.2011
Vrh


MOLIM POMOC!!!
#3
Početni član
Početni član


IMAM U VRTU 17-18 MALIH ŽABA (ČANČARA) I MOŽDA 6-7 VELIKIH.
STVAR JE U TOME ŠTA IH IMAM CIJELI ŽIVOT (22 GODINE) A JOŠ NISAM OTKRIO JELI NJIMA POTREBNA VODA U NEKAKVOM MALOM TANJURU, TEČICI, ILI ONE PREKO HRANE DOBIVAJU VODU. NE DAM IM VODE CIJELI DAN, I KAD IH STAVIM U MALI TANJUR S VODOM JEDNA ZNA ZAGNJURIT GLAVU I PITI VODU MINUT-DVA A DRUGA SAMO IZAĐE I NEČE NIŠTA DA PIJE, I JA JE PONOVO VRATIM U TANJUR S VODOM I ONA PONOVNO ODE... JA SAD POJMA NEMAM ZASTO JEDNA PIJE NENORMALNO A DRUGA SAMO IZAĐE I NEĆE PIJE A OBE DVIJE NISU DOBILE VODE ISTO VREMENA.
JOŠ JEDNA BITNA STVAR; TE MALE ŽABE MI SAMO UMIRU, OD NJIH 3-4 GODIŠNJE UMRE BAREM JEDNA, A HRANIM IH SALATOM I VINOVOM LOZOM DAJEM IM VODU A OPET UMRU. A VELIKE RIJETKO UMIRU, VJEROVATNO OD NEKE BOLESTI. AL MI JE OGROMNI PROBLEM TO ŠTA MI TE MALE UMIRU, A JA IH PAZIM I BESPOMOĆAN SAM, TO ME ZIVCIRA I ŽAO MI IH JE. AKO JE MOGUĆE DA MI NETKO DA KOJI DOBAR SAVJET NA MOJ MAIL ILI ODE SVE JEDNO JE...

Pisano: 11.03.2011
Vrh


Re: Kako nahraniti malu cancaricu ?
#4
Početni član
Početni član


ja imam male žabe a i velike od kad sam se rodija (prije 22 godine)
najbitnije je da ti njoj daš salate koju smocis vodom. al ona ti je malo glupasta, nekad oce a nekad nece da jede, ali prezivi vecinom na salati. iako mi je krcato njih krepalo iz ne znam kojeg razloga ali kad im dam salatu vole je...

Pisano: 11.03.2011
VrhVrhVrh


NASLOVNA O KORNJAČAMA O NAMA FORUM DOWNLOAD KONTAKT

Copyright 2015 by www.Kornjace.com  |  Powered by Viva Chelonia © 2015 Viva Chelonia  |  Design by 7dana Impressum